2 Ağustos 2013 Cuma

BURÇLAR-BURÇLAR VE TEMEL ÖZELLİKLERİ-HANGİ BURÇTANIM-



KOÇ BURCU(21 MART-19 NİSAN)
Temel özellikler
Bu burca sahip olanlar; macera ruhlu,girişken,enerjisi yüksek, lider ruhlu, dürüst, canlı ,hareketli bir yapıya sahiptir.hiddetli, alaycı, sabırsızlık , saldırganlık ani çıkışlar ve isyankarlık ise koç burcunun olumsuz özellikleridir.







BOĞA BURCU (20 NİSAN-20 MAYIS)
Temel Özellikler
pratik, uyumlu,kararlı ,sanata düşkün,sıcakkanlı gibi olumlu özelliklere  sahip olan BOĞA BURCU  tembel ,sıkıcı,esnek olmayan alıngan, inatçı gibi olumsuz özelliklere  sahiptir.








İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)
Temel özellikler

uyumluluk, mantıklılık,canlılık,sempatiklik,yenilikçilik,güçlü kavrama yeteneği  İKİZLER  BURCUNUN olumlu özellikleri iken güvenilmezlik,kararsızlık,dedikoduculuk,huzursuzluk ve  havai oluşu ise olumsuz özellikleridir.










YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN-22 TEMMUZ)
Temel özellikler
bu burca sahip olanlar nazik,sempatik,merhametli,vatansever,yuvaya bağlı olurlar.aşırı duygusallık,kuşku,kıskançlık sabitlik ve zayıf karakter ise YENGEÇ BURCUNUN olumsuz özellikleri arasında sayılabilir.









ASLAN BURCU 23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS
Temel özellikler

Yüce gönüllü,yaratıcı,fedakar,neşeli özelliklere sahip ASLAN BURCU insanı  zorba,züppe,hoşgörüsüz,ukala ve değişmeyen fikirleriyle bazı olumsuz yönlere sahiptir.








BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)
Temel özellikler
Başak  burcu insanı analizcidir,dikkatlidir,cana yakındır,titizdir,mütevazidir,iyilik yapma isteğine sahiptir,zor beğenir,geleneklere bağlıdır.çok meraklıdır






TERAZİ BURCU (23 EYLÜL-22 EKİM)
Temel özellikler
yetenekli, sevimli,romantik,zarif,çekici,iyi niyetli,akıllı,idealist özelliklerin yanında olumsuz sayabileceğimiz bazı yönleri de vardır. bunlar;değişkenlik,güvensizlik,başkalarının tesiri altında kalma
karasızlık,,alınganlık.








AKREP BURCU (23 EKİM-21 KASIM)
Temel özellikler
adında da anlaşıldığı üzere akrep gibi zehirleyici,alaycı,bencil,kindar,şüpheci,dik kafalı bu burcun olumsuz yönleri iken sırdaş ve güçlü olması,çalışkan ve kararlılık,sezgilerinin kuvvetli olması ve sevgi bu burcun olumlu yönlerinden bazılarıdır.






YAY BURCU (22 KASIM-21 ARALIK)
Temel özellikler
bu burca sahip olanlar keyifli ve neşeli olurlar.işini bilen ve açık zihinli olan YAY BURCU insanı özgürlüğüne de oldukça düşkündür.olgun ve iyi niyetinin yanı sıra, dışa dönük bir yapıya sahiptir. sabırsız,sorumluluk bilincine sahip olmayan Yay Burcu nsanı çabuk bıkan kaprisli  bir yapıya sahiptir.




OĞLAK BURCU (22 ARALIK-19 OCAK)
Temel özellikler

Bu burca sahip olanların olumlu ve olumsuz özellikleri;istekli,karamsar,çalışkan,kuşku,dik başlı,sabırlı,kindar,sert,ihtiraslı.








KOVA BURCU (20 OCAK-18 ŞUBAT)
Temel özellikler

Bağımsız,dost canlısı,sadık,vefakar,yenilikçi,insancıl özelliklere sahip Kova Burcunun isyankar,fikirleri değişmeyen,çılgınlığı ve ukala oluşu  ise olumsuz yönleri arasındadır.







BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)
Temel özellikler

BALIK BURCU insanı son derece şefkatli,sempatik, ve hassastır. Renkli hayaller kurar.Merhametli ve sevgiye düşkündür. Naziktir. Bunun yanı sıra karamsarlık,çekingenlik,alınganlık,kararsızlık ise Balık Burcu'nun olumsuz belirgin özellikleridir.








.  







1 yorum: