2 Ağustos 2013 Cuma

FURKAN PALALI KİMDİR - AŞK EMEK İSTER DİZİSİ DEMİR KİMDİR




Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Aşk Emek İster kısa bir aradan sonra ekranlara yeniden dönmüştür.
Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği dizide zengin bir ailenin oğlu Demir ile fabrikada çalışan
denizin aşkı anlatılmaktadır.
Yurt dışına üniversite öğrenimi için giden Demir okulunu bitiremeyip Türkiye 'ye döndüğünde fabrikada iyi bir konum beklerken , babasının aldığı karar üzerine kendi fabrikasında işçi olarak çalışmaya başlamıştır.
Gerçek kimliğini Deniz'den ve fabrikada çalışanlardan gizleyen Demir kendini fabrika işçisi Emre olarak tanıtmıştır. Bir yandan da fabrikada yolunda gitmeyen bir takım  olayları gören Demir bunları ortaya çıkarmaya kararlıdır.
Deniz rolünü Ekin Türkmen  canlandırırken  Demir rolünde Yakışıklı oyuncu/model Furkan Palalı'yı izlemekteyiz. SHOW TV ekranlarında yayınlanan  Aşk Emek İster dizisi her hafta yeni bölümleriyle ekranlara gelmektedir.

Bu yazımızda Aşk Emek İster dizisinde merak edilen Furkan Palalı'nın biyografisini  ve resimlerini  sizler için derledik.



FURKAN PALALI KİMDİR.

Furkan Palalı  27 Ekim 1986 Konya doğumlu, Türk oyuncu ve mankendir
2011 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur.
Tuncay Özinel tiyatrosunda başlayan oyunculuk kariyeriyle  tiyatro oyuncusu olarak Best Model of Turkey seçilen ilk manken olmuştur.

Küçük Sırlar  Aras Karakteri,   Uyan Uyan Gazi Kemal  Şamdan Mehmet, Doktor Zeki ve Rasuhi karakterlerine can vermiştir.Tepebaşı Tiyatrosunda Ferdi Merter'in yazıp yönettiği "Tetikçi" isimli oyunda 6 kez başrol olarak sahne alan genç oyuncu, tiyatro oyunlarına yoğun dizi temposu sebebiyle ara vermiştir.


FURKAN PALALI RESİMLERİ

 



                                                     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder